Logo the Art Beat Club.jpg

Het woord is aan de cursisten… 

ʕ•ᴥ•ʔ

 

Kariene van Steenoven volgde de Autumn Art School op 24 november 2018 in Villa Augustus:

Wat ik vooral fantastisch vond is dat ik mijn pen toestemming kon geven om door te fietsen. Ik voel dat nu nog. Ik ging door de meditatie een hele nieuwe wereld binnen. Alsof ik in jouw fantasie rond kon lopen. Het maakt mij hongerig naar meer.

Ook een diepe buiging voor je dochter.

Daarnaast vond ik dat we heeeel veel kregen. Veel onverwachte kadootjes, en persoonlijkheid. Oh, ik ben enthousiast merk ik. Ik ben blij !


Lizzy volgde de Autumn Art School op 24 & 25 november 2018 in Villa Augustus en in Marenthe’s atelier:

Ik vond de Autumn Art School inspirerend, motiverend en geestverruimend. Ook vond ik de tweede dag een enorme toevoeging! Er hing een ongedwongen sfeer. Er was tijd en aandacht voor verhalen en het uitwisselen van ervaringen. Het ‘buiten de deur’ lunchen was fijn. Je kwam los van de ruimte en er ontstonden andere gesprekken. Ik kijk terug op een waardevolle dag die met name voor rust en ruimte in mijn hoofd heeft gezorgd en mij heeft gestimuleerd en geïnspireerd om door te gaan om heel veel redenen.


Esther van den Dool uit Dordrecht volgde de Autumn Art School op 24 november 2018 in Villa Augustus:

Ik vond het een hele leuke dag, met veel creativiteit en positieve mensen. Veel geschreven en getekend en nieuwe inzichten en inspiratie gekregen. Ook vond ik de gouacheverf erg fijn. Ik vond jou (en je dochter) erg inspirend. Leuk ook dat je veel over je eigen leven en ervaringen vertelde. Bijvoorbeeld over die grote wedstrijd, hoe je daarvoor had gewerkt en hoe uiteindelijk je droom uitgekomen is.


Corine uit Utrecht volgde de Autumn Art School op 24 & 25 november 2018 in Villa Augustus en in Marenthe’s atelier:

Erg leuk om met een kleine groep een kijkje in jouw keuken te krijgen. Bijzonder hoeveel rust je uitstraalt. En wat maak je prachtig werk! Heel fijn dat er zo veel ruimte was voor vragen en gesprekken. Leuk dat stuk over trends en hoe je dat gebruikt in je werk. Leuke andere cursisten, die ik nu beter leerde kennen. Ik vond het een topdag! Moe en voldaan naar huis en de tijd nemen om het te herkauwen. Voor mezelf had ik nog meer uit willen proberen met alle prachtige materialen. Maar ik merkte dat ik ook verzadigd was aan het einde van de dag! 


Petra volgde de Autumn Art School op 24 november 2018 in Villa Augustus:

Het was een fijne inspirerende dag. Er was tijd om te spelen en ruimte voor mijn creativiteit.


Marlies Jansen volgde de Autumn Art School op 24 november 2018 in Villa Augustus:

Het was een heerlijk ontspannen flow waarin ik terechtkwam. Door de nidra-meditatie waarmee we begonnen, voelde ik me goed: dichtbij mezelf, en vol vertrouwen en zin om mijn creativiteit te laten stromen.


Moniek uit Tilburg volgde de Autumn Art School op 24 & 25 november 2018 in Villa Augustus en in Marenthe’s atelier:

Verrijkend, inspirerend, prikkelend, ik heb iets ontdekt waar ik blij van word. Superleuk om Marenthe in haar atelier mee te maken. De tweede dag vond ik echt een fijne aanvulling. Twee van zulke dagen zouden ook geweldig zijn ;-)


Fea volgde de Autumn Art School op 24 november 2018 in Villa Augustus en The Happy Art Masterclass in september 2018 in het Kinderboekenmuseum:

Ik vind het elke keer weer een feestje. Ik zeg wel eens gekscherend dat ik ‘veel geld uitgeef om een dag te tekenen’. Soms moet dat. Dit is gewoon een cadeautje voor mezelf.


Mara uit Utrecht volgde The Happy Art Masterclass in september 2018 in het Kinderboekenmuseum:

Het was een hele fijne dag, ik kwam voldaan thuis en had inspiratie om meer dingen te maken. Ook vond ik het fijn dat Marenthe je een welkom gevoel geeft, ook door alle kleine persoonlijke verassingen.


Pam uit Nieuwerkerk aan den IJssel volgde The Happy Art Masterclass in september 2018 in het Kinderboekenmuseum:

Een beleving voor creatieve geesten die een dag voor zichzelf en hun artistieke ontwikkeling namen. Ik heb genoten. De ruimte voelde goed, de lunch was heerlijk en het gezelschap inspirerend.


Marjolein volgde The Happy Art Masterclass in september 2018 in het Kinderboekenmuseum:

Fijne ervaring met rust en ruimte om mijn creativiteit weer 'los te woelen' en lekker aan de slag te gaan! Marenthe is een geduldige, open en aanmoedigende 'juf'.

 

Schrijf je nu in voor The Art Beat Club in Winter Wonderland in januari 2019!